over mij

Zelf ben ik in 2003 begonnen met het werken met glas, en ben ook sinds 2005 werkplaats medewerkster op de glaswerkplaats in de buurtwerkplaatsen. Ik ben in 2008 begonnen met lesgeven. Tijdens de cursusseizoenen geef ik tegenwoordig les aan gemiddeld 50-60 cursisten per week.

Ik heb de Rietveld Academie afgerond in 1996. Ik werk voor het Joods Virtueel Museum als fotografe en doe daar de webredactie en collectie beheer. Ik werkte o.a. 10 jaar voor het Mug magazine en een aantal jaar voor de Z! straatkrant en de Staatskrant. Nu werk ik af en toe voor De Andere Krant als fotografe en maak foto docu’s van diverse gebeurtenissen, boekpresentaties en af en aan een extra klus -voor bijvoorbeeld de invulling van websites.

Sinds 2012, jaarlijks, maak ik ook over het Open Huis in de Dominicuskerk te Amsterdam een fotodocu.

Ik ontwerp graag folders en visitekaartjes en heb een column, visual poetry, elke zondag in het Boeddhistisch Dagblad, sinds 2016. Zie verdere info C.V. en werk: sodisvita.com

voor vragen over de cursussen en aangepaste cursus mogelijkheden voor diverse doelgroepen en priveles kan je contact met mij opnemen. Er is van alles mogelijk. zie ook alhier, onderaan de pagina, voor meer info.

sodis vita met blauwe glasplaat