tekenen met de rechterhersenhelft cursus

TEKENEN MET DE RECHTERHERSENHELFT

Cursus Tekenen met je Rechterhersenhelft

Tekenen met je rechter hersenhelft is een tekensysteem dat in Amerika is ontwikkeld door Betty Edwards.

Het is gebaseerd op hersenonderzoek en Betty Edwards eigen jarenlange ervaring als tekendocent. Normaal gesproken is de linkerhersenhelft dominant in alles wat wij doen doordat ze o.a. in het onderwijs de meeste aandacht heeft gehad. De rechter helft is eigenlijk beter geschikt om te tekenen, maar krijgt gewoon de kans niet van de linker hersenhelft.

Via deze methode leer je met heel simpele trucjes je linker hersenhelft tijdelijk opzij te zetten, waardoor je wel met rechts kunt tekenen. Ook voor mensen die al redelijk kunnen tekenen is het een prima cursus om meer verdieping op te doen in lijnen, vormen en schaduwspel.

Na het volgen van de cursus kun je met een lidmaatschap van 22 euro per 3 maanden zelfstandig in de werkplaatsen de buurtwerkplaatsen aan de slag

let op: deze cursus geef ik op dit moment alleen bij de buurtwerkplaatsen.nl en je kunt je daar inschrijven voor de cursus. Kijk even HIER op mijn andere pagina om je in te schrijven, daar staat per cursus datum een directe link naar de inschrijvingspagina

zie hier meer werk van vorige cursussen

Een gedachte over “TEKENEN MET DE RECHTERHERSENHELFT”

  1. Erg fijne ‘op herhaling’ voor mij.
    Goed om weer ns dingen van n andere kant te bekijken. Je linker hersenhelft uitschakelen is niet echt makkelijk.
    Je probeert weer als n kind te kijken en te tekenen, maar je hele leven zit hierbij in de weg. Tel daarbij diverse technieken zoals t vergroten en de compositie vh onderwerp en je krijgt weer nieuwe inspiratie. Zeker de moeite vh proberen waard! Doen! Sodis is n prettige docent.
    Cursus is zeer betaalbaar en overzichtelijk. Duurt n paar weken, dus t is altijd goed te doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *